Sanne

Over Zakelijk Schrijven HBO Associate Degree

 

Fijne lessen! Heel goed aangesloten op onze werkpraktijk en onze individuele vragen over de stof. Caroline snapt waar ons werk over gaat!

Ze nam alle tijd voor onze vragen waardoor ik echt het gevoel kreeg dat ze bij ons aansloot. Ik heb het gevoel dat ik met een gerust gevoel mijn examen tegemoet ga. 

Ester

Over de lessen didactiek

 

Goed georganiseerde lessen! Caroline is een betrokken docent die goede praktijkvoorbeelden geeft waardoor de lesstof tot leven komt.

Hanneke

Over lessen didactiek

 

Caroline maakte de lessen prettig en interactief. Haar kennis en inzicht hielpen mij om de gelezen voorbereiding makkelijker te koppelen aan de dagelijkse praktijk . Ze had hierin in een sturende, coachende rol. Ik kijk terug op leerzame lesdagen!

Femke Zwaal

Over het werk als collega bij het Koning Willem I College, 's-Hertogenbosch

 

Caroline Peet is een zeer betrokken docent Nederlands en een fijne collega. Ze werkt zorgvuldig en heeft altijd een luisterend oor voor alle leerlingen. Ze bedenkt graag interactieve lesvormen en weet zo de leerlingen goed bij de les te betrekken. Als collega is ze open en betrouwbaar. Iemand om op te bouwen.

Mireille Franken

Over de effectiviteit van de loopbaanbegeleiding en de studiebegeleiding

 

Soms vond ik het moeilijk om mezelf te motiveren. Als ik dan een berichtje van je kreeg dan gaf dat het extra zetje dat ik goed kon gebruiken. Het laat het ook zien dat je de opdracht serieus neemt. Je wilt het zelf ook tot een goed resultaat brengen. Dus dat laat je betrokkenheid zien. Daarbij vond ik het heel goed van je dat je gewoon zei of schreef wat ik fout deed en tevens gaf je ook positieve feedback als het wel goed was. Beide zaken, zowel de kritische feedback als de positieve waren niet alleen aangenaam maar ook zeer nuttig. Ik leerde er veel van en tegelijkertijd gaven de positieve dingetjes me kracht om verder te gaan.